EP 3r - L'Assumpció

dilluns, 23 de març del 2020

Planificació de tasca de 23 a 27 de març

Hola famílies!

Ja ha passat una setmana sense anar a escola i aquesta segona setmana em vull centrar un poc més en els llibres, ja que els teniu a casa. 

DILLUNS 23
  • LENGUA: en el tema que estábamos empezando se explica cuando usar G y J, GU y GÜ. Por eso, me gustaría que practicárais en esta página online. Podéis hacer las actividades que queráis, como vais a ver, hay 20. Vosotros mismos os podéis corregir al final de cada ejercicio.
    https://aprenderespanol.org/gramatica/ortografia-G-J.html
  • MATES: podeu anar fent els exercicis 8 i 9 de la pàgina 77 i l'activitat 1 de la pàgina 78.
DIMARTS 24
  • LENGUA: sé que en catalán ya habéis visto los determinantes, así que ahora toca practicarlos en castellano. Os voy a pedir que busquéis información de los tipos de determinantes y hacer un esquema con estos cuatro tipos: artículos, demostrativos, posesivos y numerales. 
  • SOCIALS: Fes un anunci sobre un producte natural o elaborat que es produeixi a la nostra zona. Hi ha cap producte típic a la localitat on estau? Copia aquesta activitat al quadern: 1.Completa amb el nom del'activitat que correspon a cada definició:
- El cultiu i la cura de la terra per obtenir-ne aliments i altres productes.   .....................
- La cria i la cura dels animals domèstics per obtenir-ne productes i aliments.  .........................
- La captura d'animals aquàtics que viuen als rius i a la mar per obtenir-ne aliments.  .................
- Explotació dels boscos per obtenir-ne fusta i altres productes. Explotació...................També es denomina silvicultura.
Activitat d'ampliació: Pots cercar fotografia d'aquestes activitats. Fes un petit treball amb els dibuixos i ua explicació de cada una.

DIMECRES 25
  • MATES: avui podeu fer els problemes 5,6,7 i 8 de la pàgina 79.
  • CATALÀ: Iventa't un conte. Cada dia pots anar escrivint un text i el dibuix corresponent. Una portada ben xula. Després, quan l'hagis acabat, amb la teva família, ho podreu representar. també vos podeu posar algun element que caracteritzi cada personatge. (corona, barba, capa, vestit...) Quan tornem a classe, podreu compartir els contes amb els vostres companys. Segur que surten uns contes ben imaginatius i divertits. Fes-ho a poc a poc i molt bé. 
          Recorda que no deixis de llegir el que et fa ganes. T'ajudarà molt per a la comprensió lectora i aprenentatge de nou vocabulari.

DIJOUS 26

DIVENDRES 27
  • ENGLISH: de l'activity book, podeu fer les activitats de la pàgina 36 i l'activitat 1 de la pàgina 37. 
  • MATES: el darrer dia de classe vaig repartir unes fotocòpies de càlcul amb sumes, restes, multiplicacions i divisions que podeu fer. Basta que me les entregueu en començar s'escola, no fa falta enviar-me-les. 
  • MÚSICA: Per acabar la setmana, un poquet de música. Escolta aquesta audició a veure si coneixes aquesta banda sonora. audició 1 Ara, escolta  La Primavera- A.Vivaldi  i en acabar fes un dibuix o el teu arc de Sant Martí. Escriu-hi una frase que ens animi a tots i el pots penjar a la finestra de casa. Segur que quedarà ben guapo.
Gràcies a tots i bona setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.