EP 3r - L'Assumpció

dimarts, 30 de juny del 2020

TASCA D'ESTIU



Benvolguda famílies, 

L’estiu s’acosta i amb ell tornaran els moments de gaudir dels espais oberts, de les relacions familiars interrompudes per les circumstàncies, de la platja, dels amics, de la naturalesa, dels horaris relaxats... Però l’estiu és llarg i després d’aquest tercer trimestre atípic pensam que convindria tenir en compte la possibilitat de dedicar una estona de tant en tant a fer una mica de tasca escolar. 
L’objectiu d’aquesta tasca voluntària és acabar de consolidar el que hem treballat al llarg del curs i ajudar els nins i nines a mantenir l’hàbit d’estudi. Hem intentat que aquesta feina sigui engrescadora incloent-hi activitats motivadores, algunes d’interactives i d'altres més tradicionals. 
Aprofitam l’ocasió per manifestar-vos el nostre reconeixement a tot el que heu fet durant el confinament; han estat moments durs per a tothom i ara tots mereixem un bon descans. També aprofitam per desitjar-vos un estiu ple d’alegries i de salut!  

L’equip docent de L’Assumpció. 



ENGLISH

He intentat cercar material per treballar totes les habilitats de la llengua anglesa: reading, writing, listening & speaking. Les més treballades seran, sobretot, el reading, listening i writing ( a través de gramàtica), ja que l'speaking és bo de practicar repetint el que senten als listenings o intentant mantenir converses al seu nivell.


Com he dit anteriorment, hi ha algunes fitxes per imprimir, però n'hi ha més d'interactives, ja que són més bones de fer pels nins.

Aquí les teniu:

THERE IS/ THERE ARE.

CLOTHES

READING-READING PART 2

READING-READING PART 2

Listening


Fitxes interactives: 

Daily routines
Family



Jocs: 





MATEMÀTIQUES

Per matemàtiques, he cercat sobretot problemes i càlcul, que és el que més hem de repassar. Primer, trobareu fitxes per imprimir o copiar, i després, fitxes interactives, més ràpides de fer i que ens diran si estan ben fetes o no. 
Al final, hi ha uns jocs per a divertir-nos una mica!



Fitxes interactives: 


Jocs: 



LENGUA CASTELLANA

Lo mismo que en las demás asignaturas: empezamos con unas cuántas fichas. 


Fichas interactivas:  



Juegos: 

https://www.testeando.es/


CATALÀ

Descobrir nous autors
Fitxa 1
Fitxa 2
Fitxa 3
Fitxa 4
Fitxa 5
Fitxa 6
Fitxa 7
Fitxa 8
Fitxa 9

Pàgines per treballar la llengua i aprendre’n més 
Col·locar l’article correctehttps://es.liveworksheets.com/sn111678gk 
Ordenar oracions per formar un textCorrecció immediata. 
Morfologiasintaxiortografialèxic MOLT INTERESSANT https://exerciciscatala.cat/# 
Teoria i exercicis autocorrectius d’ortografia i gramàtica  http://enxaneta.info/index1.php 








Com ja hem dit, la tasca d'estiu és sempre voluntària, però pensau que aquest curs escolar ha estat ben diferent i que l'any que ve hem de començar en molt bona forma ( i per tenir bona forma fa falta entrenar!). 


Ànims i BON ESTIU A TOTES LES FAMÍLIES!!!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.