EP 3r - L'Assumpció

diumenge, 13 de novembre del 2022

D'ON VENIM?

 D'ON VENIM?

Aquest primer trimestre, treballam el concepte del pas del temps i la història a través de diferents activitats. Però primer haviem de descobrir què era el que estudiariem aquest trimestre, per això vam jugar a un joc de trobar parelles d'imatges per poder endevinar-ho. Serà que n'hi ha que tenen botons i altres que no? Serà que n'hi ha que són electrònics i altres que no ho són?







Era que n'hi ha de moderns i d'antics!

La primera activitat que hem duit a terme, ha estat per aprendre què és un fet històric i per això, hem treballat els fets històrics més rellevants de cada una de les nostres vides a través d'una Capsa de Vida!




























Després de veure quins han estat els fets que han marcat la nostra història, cada un de nosaltres ha elaborat la seva línia del temps personal per poder ordenar cronològicament tots els aconteixements.

També, hem aprés que, com nosaltres, la història del món també ha tengut fets històrics i aquests es poden ordenar a una línia del temps. 







Per acabar, hem aprofundit en el tema de la Prehistòria i en cada una de les seves tres etapes: Paleolític, Neolític i Edat dels metalls i hem creat un pergamí de la Prehistòria!




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.