EP 3r - L'Assumpció

dilluns, 25 de maig del 2020

Tasca 25-29 de maig

Bon dia i bona setmana!

Començam la darrera setmana de maig. A l'escola seria la darrera setmana d'horari de matí i horabaixa i segur que estaríem ben emocionats... M'agradaria que tinguéssiu la mateixa il.lusió, encara que siguem a casa! Ja ens queda poquet per acabar el curs i hem de seguir fent tan bona feina com fins ara. Ànims!


MATEMÀTIQUES

Avui "intentarem" anar una passa més enllà en les divisions. Si no ho enteneu, no passa res, ho explicarem en començar les classes des de zero, però almenys tindreu una idea de com es fa.

Aquí teniu el vídeo d'Anaya, però n'he cercat un altre més detallat per a tenir diferents explicacions.

Vídeo explicatiu divisions ANAYA. Per arribar al vídeo, heu d'anar al llibre de mates- tema 5- audiovisuals- repartim desenes i unitats.
Divisió quan el primer número és major que el divisor

Quan hageu vist els vídeos (els podeu veure les vegades que necessiteu), practicarem una mica seguint un altre pic aquest enllaç.

Pràctica divisions. Heu d'anar al llibre de mates-tema 5-practica divisions exactes i inexactes. Una altra activitat que pots fer és "divideix desenes i unitats". La trobaràs al mateix lloc.
Seguint aquest enllaç, també podeu practicar el càlcul mental. Heu d'anar a tema 5- activitats interactives- càlcul mental- suma/resta centenes completes.

Unes fitxetes de lògica matemàtica molt fàcils per a exercitar el cervell. No fa falta imprimir res, basta apuntar els resultats a un quadern.
Lògica matemàtica


LENGUA CASTELLANA

Esta semana vamos a recordar los adjetivos con unas fichas muy sencillas que no hace falta que imprimais, basta copiar en un cuaderno.
Adjetivos
Adjetivos
Adjetivos
Adjetivos
Adjetivos

Ya que habéis practicado el adjetivo, podéis hacer una descripción de una persona  o de un lugar, en la que uséis todos los adjetivos que podáis. Basta que tenga unas cinco líneas.
Recordad que para describir a una persona, debéis hablar de cómo es físicamente y también hablar de su carácter y aficiones. En cambio, si la descripción es de un lugar, debéis hablar de las cosas que hay en el paisaje ( o habitación) y de los sentimientos que os transmite.


NATURALS

Tercera setmana de projecte! Seguim fent feina amb les pàgines 6 i 7, que ja ens comencen a ensenyar coses de les funcions dels éssers vius.


ENGLISH

Hem fet listening, speaking... i ara toca writing. Serà una feina parescuda a la de castellà, però en anglès. Heu d'intentar fer una descripció d'una persona. Basta una cosa senzilla i tot seguit, teniu un parell d'exercicis i consells per a que vos surti molt bé. 

Primer, podeu practicar amb aquest exercici: 
Exercici descripció

Després, teniu unes pautes de com fer una descripció en anglès i moooolt de vocabulari.
.Com preparar una descripció.


CATALÀ

Si tens Anaya digital: llegir en veu alta la lectura de les pàgs. 191 i 192 sobre Joc i cançons. Consulta els àudios.És més divertit.

Gramàtica: fitxa per estudiar. Subjecte , predicat.
Ortografia: gu, gü; g, j, c i qu
Lèxic: Els refranys.

Per entregar fitxa: Organitzo la ment.


SOCIALS

LLegir i aprendre el Resum sobre l’Educació Financera.

            Consulta Anaya digital



MÚSICA

Anam a repassar les notes musicals?   
Practica clicant als següents enllaçosJOC 1  i  JOC 2

Abans de jugar, pots consultar les notes musicals al següent enllaç: Escala musical

En haver jugat i practicat, fes un pentagrama i copia l’escala de do pintant les notes de cada color.M'has d'enviar la foto del pentagrama. 

E.F

Aquesta setmana vos heu de gravar fent una rutina de l'exercici que feis un dia a casa o fora de casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.