EP 3r - L'Assumpció

dilluns, 18 de maig del 2020

Tasca del 18-22 de maig




BON DIA!

Com estau, nins i nines? Esper que tots estigueu bé i amb molt d'ànims per a començar una setmana més. Aquesta setmana tenim un dia menys, ja que divendres 22 el teníem marcat com a festiu al calendari.
Estic molt contenta de la feina que estau fent a casa, entregau les tasques a temps, molt ben presentades i ben fetes. Segur que el curs que ve estareu ben entrenats!!!


MATEMÀTIQUES

Per començar, recordareu el que són els polígons amb aquest vídeo. M'agradaria que féssiu un ESQUEMA per tal de poder comprovar que heu entès el que explica el vídeo. Després tindreu unes fitxes per a poder practicar.

Vídeo explicatiu "Els polígons"

Polígons
Polígons 2
Polígons 3
Polígons 4

Com sempre, aquí teniu un poc de càlcul per no rovellar-nos!

Sumes
Restes
Multiplicacions
Jocs de divisions ( veureu que està separats per :2, :3, :4... Basta que faceu el primer joc de cada número, perquè després es complica un poc.)

LENGUA CASTELLANA

Esta semana vamos a repasar las palabras con H. Os envio una página con ejercicios online que os seran muy útiles para practicar. Tenéis que hacer los ejercicios 1,2,3,5,6 y 7 (no hace falta hacerlos todos el mismo día). Cuando ya hayáis hecho todos estos ejercicios, podéis pedir a papá o a mamá que os haga un dictado del ejercicio 6. ¡Suerte!

Palabras con H


ENGLISH

Anem a fer un speaking! Aquí teniu un enllaç on trobareu dos "dialogues, a song, a rap and some stories". El que heu de fer és escoltar-ho tot i, després, triareu un dels diàlegs del principi ( dialogue 1 or dialogue 2) i vos gravareu un àudio amb una persona de la família imitant als personatges. 

Venga, que és molt fàcil!

English dialogues, songs and stories.


NATURALS

Seguim amb el nostre projecte! Anem a fer la pàgina 4 i 5, on ens xerra dels 5 regnes d'éssers vius. 


CATALÀ

Treballam un text. Paraules amb ll, l.l, I Una vegada estudiat el dictat i preparat bé, qualque adult li ha de fer el dictat i així es podran veure o no les errades ortogràfiques.

Fitxa per a treballar un text

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.